CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

klik klik dapat bonus taw

Iklan Jana Pendapatan

Wednesday, November 10, 2010

Singgah Dapur..(^_^)



Hai semua... jom la join blog Anak Dara lau nak tahu macam2 pasal dunia dapur Anak Dara huhu...kenapa Singgah Dapur Anak Dara ek? sebab...empunya blog masih lagi anak dara..mybe lau da kawen nanti tukar jadi Singgah Dapur Mak Dara pulak yer hehehe....kat blog ni...Anak Dara nak share la pasal pe yang Anak Dara masak kat dapur tu...kalau korng yang nak share resipi ngan Anak Dara pon boleh..amatlah dialu-alukan...(^_^)


so untuk first entry ni...xde apa-apa lagi la yer..coz..Anak Dara masih lagi belajar hehehe...kat U ni xde dapur la nak masak2...dua smnggu lagi baru Anak Dara boleh balik umah...hehe...raya Haji pon xley blik tau...sedey nyer...:'( xpela..exam punyer pasal...ni tgk study week pon sempat lagi wat new Blog khas tuk masak2 ni..huhu biasalah..da hobby nk wat cmner kn...hehehe

2 comments:

Fara Adila

sayang..make sure blog ko nie aktif tau..klu x xmau jd follower ko da..huhuhu

Putry Bella

hahaha...insyaAllah yg ni mesti aktif punyer...muahaha...nanti ak blik umah selalu masak ley la post kat sini hihihi..:P btw..congrats coz jdi my first follower hihi...cyg dila..!!

Post a Comment